Voisitko olla onnellisuuden opettaja?

Visit Finland etsii opettajia ensi heinä-elokuussa järjestettävään Happiness School of Finland –onnellisuuskouluun. Koulussa opetetaan matkailijoille suomalaista luonnonläheistä elämäntapaa ja onnellisuustaitoja.

Opettajaksi voi hakea kuka tahansa, jolla on hyvä englanninkielen taito, mutta opettajan taitoihin pitäisi kuulua myös valmentamisen tai opettamisen kyvyt.

Koulun rehtorina toimii suomalainen naparetkeilijä Poppis Suomela 

YK:n vertailussa Suomi on valittu maailman onnellisimmaksi maaksi kaksi kertaa peräkkäin ja Suomessa on myös yksi maailman parhaista koulutusjärjestelmistä. Onnellisuuskoulu yhdistää nämä kaksi vahvuutta ja tuo esiin Suomen vetovoimatekijöitä matkailumaana.

”Viime vuoden maailmanlaajuinen Rent a Finn -kampanja onnellisuusoppaineen oli todella onnistunut. Tänä vuonna onnellisuusteema jatkuu, kun perustamme Porvoon Emäsaloon kymmenen päivän ajaksi onnellisuuskoulun kansainvälisille matkailijoille”, Business Finlandin kansainvälisen matkailun edistämisestä vastaavan yksikön johtaja Paavo Virkkunen kertoo.

”Etsimme opettajiksi inspiroivia ja innostuneita henkilöitä. Matkailijat pääsevät opiskelemaan tuttuja kouluaineita hyvin käytännönläheisesti, suomalaisella twistillä. Esimerkiksi kotitaloustunnilla voidaan loimuttaa lohta, liikuntatunneilla soudella merellä ja käsityötunneilla perehtyä vihdan tekoon. Onnellisuuskoulu vastaa hyvinvointimatkailun ja paikallisen elämän matkailun trendeihin”, Visit Finlandin School of Happiness -kampanjan markkinointivastaava Mervi Holmén sanoo.

Opettajien haku on käynnissä Happiness School of Finland -verkkosivuilla, ulkomaisille matkailijoille kohdistettu kansainvälinen markkinointikampanja käynnistyy maaliskuussa ja valittujen matkailijoiden vierailut toteutetaan elokuussa.

 

Happiness School of Finland lyhyesti

  • Happiness School of Finland on Porvoon Emäsaloon Visit Finlandin perustama onnellisuuskoulu, jossa matkailijoille esitellään suomalaista luonnonläheistä elämäntapaa ja onnellisuustaitoja sekä Suomen vahvuustekijöitä matkakohteena.
  • Koulu on avoinna kymmenen päivää heinä-elokuussa 2020.
  • Kouluun haetaan rehtori Poppis Suomelan lisäksi myös opettajia.
  • Opettajaksi voi hakea 28.1.–9.2.2020 osoitteessa  https://schoolofhappinessfinland.com . Hakuvideossa pyydetään henkilöesittelyn lisäksi kertomaan opetettavat aihealue/aihealueet (liittyen teemoihin: hyvinvointi, suomalainen elämäntapa, luonto tai kulttuuri) sekä idea oppitunnin/oppituntien kulusta.
  • Yksittäisen opettajan osuus kestää arviolta 1–10 päivää. Valittujen opettajien aikataulutoiveet pyritään huomioimaan lukujärjestystä rakennettaessa.
  • Opettajille maksetaan korvaus onnellisuuskoulussa opettamisesta.
  • Kansainvälisillä matkailijoilla on mahdollisuus hakea Happiness School of Finland -kouluun 16.3.2020 alkaen. Elokuun onnellisuuskoulu on ensimmäinen Happiness School of Finland -koulun avaus.
  • Lisätietoja ja haku osoitteessa https://schoolofhappinessfinland.com

 

Lähde: Visit Finland

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X