Hyppää sisältöön
· Leena

Vuoden lappilainen matkailuteko

Vuoden lappilainen matkailuteko palkittiin ensimmäistä kertaa

Tänä vuonna Lapin Matkailuelinkeinon Liitto, Finnish Lapland Tourist Board ry aloitti uuden käytänteen jakamalla ensimmäistä kertaa Vuoden Lappilainen Matkailuteko –palkinnon. Palkinto on tästä lähin tarkoitus jakaa vuosittain, ja tällä tavoin nostaa matkailun arvostusta ja kannustaa matkailuelinkeinon kehittämiseen.

Tänä vuonna ulkomaisten matkailijoiden määrä on ollut voimakkaassa kasvussa Lapissa myös kevät- ja kesäkauden osalta. Vuoden Lappilainen Matkailuteko -palkinnon pääkriteeriksi valikoitui tänä vuonna nimenomaan lumettoman ajan matkailun edistäminen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 2017 palkinnon saaja oli hollantilainen Voigt Travel b.v., ja tunnustuksen saapui noutamaan yrityksen johtaja Cees van den Bosch.

Voigt Travel b.v. on tehnyt pitkäjänteistä työtä Lapin matkailu kehittämiseksi jo yli kaksikymmentä vuotta. Yritys on tuonut arvokkaan panoksensa Lapin kesämatkailun kehittämiseen olemalla mukana Visit Arctic Europe – hankkeessa ja avaamalla kesäajalle uuden lentoreitin Amsterdam- Rovaniemi- Tromsø. Hyvät yhteydet ovat ehdoton edellytys sille, että matkailijat löytävät Lapin.

https://www.voigt-travel.nl/

Leena