Hyppää sisältöön
· Leena

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Yhdistyneiden Arabiemiraattien matkailutarjontaa esiteltiin suomalaisille matkailun ammattilaisille Helsingissä, Scandic Park -hotellissa.

Kun haluat nähdä jotain suurinta ja korkeinta – tai mitä vaan superlatiivia, niin täältä se löytyy; suurimmat ostoskeskukset, korkeimmat rakennukset, nopeimmat, pisimmät vaijerilaskut jne.

Yhdistyneiden Arabiemiraattien Suomen suurlähettiläs H.E. Ms Noora Juma ja turismista vastaaja johtaja Abdulla Al Hammadi tietävät, että talvella Emiraattien lämpötila on suomalaisille juuri sopiva.

Jopa 60 % maailman ihmisistä asuu 7 tunnin lennon sisällä Yhdistyneistä Arabiemiraateista. Emiraattien pääkaupunki on Abu Dhabi, jonka lentokentän uusi terminaali avataan vielä loppuvuonna. Abu Dhabista löytyvät mm. Yas Islandin Ferrari World sekä, emiraattien suurin moskeija, pääkuvassa  oleva Šeikki Zayedin moskeija sekä .

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suosituin lentokenttä alueella on kuitenkin Dubai, jonne myös Suomesta pääsee suorilla lennoilla. Dubaista muihin emiraatteihin on maanteitse hyvät ja nopeat yhteydet.

Shahad Anwar Alhammadi toivottaa tervetulleeksi Ajmaniin, Dubain pohjoispuolelle.
Sharjah on Khalid Waleed al Mansoorin mielestä aidoin emiraatti.
Abu Dhabista olivat paikalla Experience Hubin Shamma Al Marzooqi ja Mariam Adel Al Zarooni.

 

Pääkuvassa Abu Dhabin Šeikki Zayedin moskeija.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Leena