Ylläkselle avataan pakopelihuone

Kun hotellin ja hostellin käytävät keväällä hiljenivät ja kassavirta putosi nollaan, alkoi Lepauksen yrittäjäperhe kuumeisesti miettiä selviämistä.

Aivoriihi pantiin pystyyn ja perheen WhatsApp alkoi täyttyä ideoista. ”Kaikkea hullua keksittiin ja ihan friikein on se, mikä nyt toteutuu”, hehkuttaa Marikki Lepaus, idean äiti ja Kuerkievarin yrittäjä.

Kun perheen kevään ideareseptiin lisättiin ainesosaksi tyhjä kokoustila, keksittiin, miten majoitusliiketoimintaa kehitettäisiin uudella tuotteella ja kustannuksia aiheuttanut tila saataisiin tuottavaksi. Entisestä kokoustilasta löytyykin nyt pöytien ja tuolien tilalla pakohuonepeli, Arctic Secrets.

Arctic Secretsin “Behind the Freaky Circus Show” on täynnä pakohuonepelien parhaimpia arvoituksia, ovathan sen suunnitelleet Suomen ensimmäisen pakohuonepelin avanneet Ágnes Kaszás ja Zsófia Purnhauser. Tämä Helsingissä suosittu pakohuonepeli on muokattu Lapin ja Ylläksen tarpeisiin pelattavaksi sekä suomeksi että englanniksi. Tarinaa on kevennetty enemmän perheille sopivaksi, mm. karmivimmat efektit on jätetty pois, mutta samalla uusia sekä monipuolisia arvoituksia ja pulmia on lisätty entiseen peliin.

”Behind the Freaky Circus Show sopii kaikille, 2-6 hengen perheille, porukoille, ryhmille, kotimaisille, ulkomaalaisille, turisteille ja paikallisille, lomalaisille ja yritysten henkilöstöille”, kertoo Marikki Lepaus.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X