Hyppää sisältöön
· Leena

Yö Hangessa keskellä kesää

Rovaniemellä on tarjolla jälleen matkaajalle uutta ja uniikkia.

Keskellä kaupunkia voi nyt yöpyä Lapin luonnon inspiroimassa boutique-hotellissa, jonka puhtaan valkoinen Hanki-huoneisto on kuin suoraan sisustuslehden keskiaukeamalta.

Kauniisti entisöity talo piristää koko Rovaniemen ravintola- ja hotellikaduksi kehittynyttä Valtakatua.

Vilkkaimman matkailusesongin keskellä avattiin Boutique Apart Hotel Haawe. Omaperäinen kokonaisuus on yhdistelmä vanhan SOK:n Lapin pääkonttorin entisöintiä ja huippumodernia rakentamista museoviraston asettamien raamien ehdoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 1932 valmistuneen, sotien tuhoilta säästyneen rakennuksen tyylikkäät seinät kätkevät sisäänsä 14 yksilöllisesti sisustettua Lapin luonnon inspiroimaa huoneistoa.

Mielenkiintoiseksi hotellin tekee jokaisen huoneiston teema.

Revontulihuoneessa on maaginen tunnelma.

Revontuli-huoneistossa Lapin talviyön väriloisto luodaan rauhoittavasti vaihtuvilla värivaloilla, kun taas Hanki tarjoaa valkoisen ja tasapainoisen kokonaisuuden, jonka tunnelma on kodikkaan lämmin.

Köngäs-huoneen maanläheiset värit rauhoittavat.

Köngäs-huoneiston erikoisuus puolestaan on suihkutilan seinällä oleva vesiputous.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valaistus fiiliksen mukaan

Suurimmat huoneistot ovat lähes 60 neliön kokonaisuuksia omine spa-osastoineen.

Kaikissa huoneistoissa on valaistusjärjestelmä, jolla hämyisen tunnelman luominen onnistuu helposti kuten myös sopivan valon saaminen esimerkiksi lukemista tai työskentelyä varten. Äänieristys on huippuluokkaa, ja yöpyjä tuntee helposti olevansa hotellin ainoa asiakas.

Myös Haaween aamiaispaketissa maistuu Lappi.

Sisustuksessa käytetyissä materiaaleissa ei ole tingitty piiruakaan. Laatuvaikutelma yltää kansainvälisessä vertailussa erittäin korkealle tasolle. Jokaisessa huoneistossa on myös oma keittiö, jossa yöpyjille on tarjolla aamiaispaketti. Lapin eksotiikkaa aamuhetkeen tuovat  sodankyläläisen Lapin Marjojen uniikki mustikkahillo ja -mehu sekä rovaniemeläisen Lohiapajan porosta valmistettu kylmäsavuleike.

Maailman luksushotelleista tuttuun tyyliin kylpyamme voi olla sijoitettuna keskelle makuuhuonetta. Ensiluokkainen kosmetiikka ja muut hygieniavälineet ovat vakiovarusteina, ja Marimekon kylpytakit ja pyyhkeet saavat olon tuntumaan kotoisalta. Sängyt ovat jämäkät, mutta ylellisen kuohkeat.

Haaween sijainti on Rovaniemen kompaktissa keskustassa loistava. Hotelli sijaitsee ravintolakeskittymän vierellä, jossa tarjolla on esimerkiksi lappilaisia, venäläisiä tai aasialaisia herkkuja. Kemijoen kauniille rantabulevardille on matkaa vain noin 100 metriä.

Hotelliin voi kurkistaa osoitteessa haawe.fi.

 

Leena