Hyppää sisältöön
· Leena

Yökerhosta tapahtumatilaksi

 Helsingin keskustassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Presidentissä avautuu syyskuussa uusi usean sadan hengen tapahtumatila Pressa Forum. Forum rakentui talossa vuodesta 1980 toimineen legendaarisen yökerhon tilalle.

Yhdessä viereisen auditorion kanssa Pressa Forum tarjoaa nyt modernin ja monipuolisen näyttämön niin kokouksiin, seminaareihin, näyttelyihin, pikkujouluihin kuin juhlaillallisiin.

Esteettömässä tilassa on moderni ääni- ja valotekniikka isoine valkokankaineen. Muuntuvassa tilassa ei ole kiintokalusteita vaan se muokataan kunkin asiakkaan tarpeita vastaavaksi eri pöytämuodoin ja kalustein. Vauhdikkaat juhlaillat syntyvät esiintymislavan, tanssilattian ja baaripöytien yhdistelmällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pressan pikkujoulukausi

Pikkujoulukaudella Presidentin auditorio toimii teatterisalina, jonka lavalla nähdään hieno kattaus musiikkia, drag show’ta ja stand up -komiikkaa. Lavalle nousevat vuoroilloin Tomi Metsäketo, Club for Five, Jarkko Valtee & Osku Heiskanen sekä mentalisti Pete Poskiparta. Ennen illan esityksiä illallistetaan uudessa Pressa Forumissa. Show&Dinner -illalliselle voivat varata lippuja niin yritysryhmät kuin yksityishenkilöt Sokos Hotellien myyntipalvelusta.

Keskustassa juhlivan pikkujoulukansan jatkot vietetään niinikään Pressa Forumissa. Perjantai- ja lauantai-iltaisin bilebändi Vallu Lukka & Groove President ylläpitää tunnelmaa aamun tunneille asti.

Yökerho Pressa toimi Presidentin alakerrassa talon avaamisesta eli vuodesta 1980 lähtien. Sen lavalla on vuosikymmenten varrella nähty ja kuultu niin kansainvälisiä yhtyeitä kuin suomalaisen viihdemusiikin kirkkaimpia tähtiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Syyskauden Show&Dinner –ohjelmisto.

Lähde: Sokos Hotels

Leena