Hyppää sisältöön
· Leena

Aurinkomatkat on edelleen Suomen suurin matkanjärjestäjä

Aurinkomatkat vei viime vuonna lomalle 238 600 asiakasta (214 000 vuonna 2017), ja Aurinkomatkojen markkinaosuus oli 27,2 prosenttia (Suomalaisten lentäen tehtäviä matkapaketteja järjestävien matkanjärjestäjien markkinaosuudet matkustajamäärien mukaan).

Viime vuonna asiakaspalvelua ja tuotevalikoimaa kehitettiin monella tavalla. Asiakaspalvelun aukioloaikoja pidennettiin, sosiaalisessa mediassa lisättiin palveluresursseja, Aurinkomatkat-sovellus otettiin käyttöön kaikissa kohteissamme ja verkkokaupan toiminnallisuutta uudistettiin monipuoliseen ja mittavaan asiakaskuunteluun perustuen.

Vastuullisuus kuluu Aurinkomatkoilla jokaiselle ja tänä vuonna vastuullisuus on nostettu erityisen voimakkaasti kaiken toiminnan ytimeen. Aurinkomatkat sai viime vuonna tunnustusta Suomen vastuullisimpana matkanjärjestäjänä ja se on arvokas tunnustus, jonka eteen tehdään töitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Digitaalisen kehityksen lisäksi olemme syventäneet yhteistyötä lomakohteiden paikallisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Pitkäaikaiset paikalliset yhteistyökumppanit ovat tärkeitä onnistuneen loman takaajia, samoin suomenkielinen 24/7 palvelu, jota huippuosaavat oppaamme tarjoavat”, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Leena