Hyppää sisältöön
Bomban talo
· Ikkunapaikka

Bomban matkailualueen palvelutarjonta laajenee kesällä 2024

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa avaa Bomballe aktiviteetteja ja välinevuokrausta tarjoavan elämyspalveluyrityksen sekä oman kauneushoitolan ja kampaamon kesällä 2024.

62 miljoonan euron uudistukset

Break Sokos Hotel Bomban laajennusosa avautuu juhannukseksi 2024. Uuteen järvisiipeen tulee 92 kaunista, luonnonläheistä huonetta järvimaisemalla sekä ravintola Bistro Ohto. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa kertoo avaavansa alueelle nyt myös oman aktiviteetteja ja välinevuokrausta tarjoavan elämyspalveluyrityksen sekä kauneushoitolan ja kampaamon.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on panostanut vuosina 2021–2024 62 miljoonaa euroa alueen matkailuinfrastruktuurin kehittämiseen tavoitteenaan tuplata Pohjois-Karjalan matkailijamäärät vuoteen 2030 mennessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Kalastusta Bomballa

Elämyksiä ja kauneuspalveluita

Tiedossa on alueen ainutlaatuisessa luonnossa tapahtuvia laadukkaita ohjelmia Pielisen kanoottiretkistä moottorikelkkailuun metsäisillä reiteillä sekä runsas valikoima vuokrattavia välineitä sähköpyöristä kalastusvälineisiin. Break Sokos Hotel Bomban yhteyteen avautuu lisäksi oma kauneushoitola ja S-parturi-kampaamo. Uudistusten tavoitteena on lisätä Bomban vetovoimaisuutta monipuolisena matkailukohteena.

”Bomba on nousemassa yhdeksi Suomen halutuimmista lomakohteista. Suosion takana ovat luonnonläheinen sijainti, ainutlaatuinen rauha, aito vieraanvaraisuus, kohteen monipuolisuus, kulttuurimiljöö sekä laadukkaat majoitus-, kylpylä- ja ravintolapalvelut”, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailukaupan toimialajohtaja Satu Näsärö kertoo.

Bomba sopii myös ryhmille

Omalla tuotannolla halutaan varmistaa palveluiden saatavuus.

”Elämyspalvelutoiminnalla luomme nyt Bombasta entistäkin monipuolisempaa matkailukohdetta tarjotaksemme kävijöille syitä tulla yhä uudelleen ja viipyä yhä pidempään. Tuottamalla itse laadukkaita aktiviteetteja pystymme vaikuttamaan niin palveluiden saatavuuteen, laatuun kuin hinnoitteluun”, Näsärö toteaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Panostamme Bomban alueella myös vahvasti kansainvälisen matkailun kasvuun. Ohjelmapalvelut näyttelevät tässä tärkeää roolia, sillä ulkomaiset matkanjärjestäjät ostavat aina kokonaisuuksia majoitus-, ateria- ja ohjelmapalveluineen. Pystymmekin jatkossa toteuttamaan Bomban alueella retkiohjelmia isoillekin ryhmille”, Näsärö jatkaa.

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskuksen PIKES:in toimitusjohtaja Minna Heikkinen toteaa Bomban uusien palveluiden olevan tärkeitä paitsi kansainvälistymisen näkökulmasta myös aluekehityksen kannalta. ”Uusi elämyspalveluyritys lisää koko Nurmeksen alueen elinvoimaa tarjoten paikallisille matkailuyrityksille ja muille toimijoille uusia mahdollisuuksia palveluiden tuottajana”, Heikkinen toteaa.

Lähde ja kuvat: Sokos Hotels

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.