Disneyland Paris avaa uusitun viiden tähden prinsessahotellin

Pariisin Disneylandin maamerkki Disneyland Hotel on saanut uusitun ilmeen. Hotelli noudattaa brändille uskollista prinsessateemaa.

Viiden tähden Disney-kokemus

Disneyland Hotel on saanut kaksivuotisen remonttinsa päätökseen. Juhlalliset jälleenavajaiset vietettiin 25.1.2024 ja nyt hotelli on taas kokonaisuudessaan vieraiden käytettävissä. Hotellin kaikki 487 huonetta on uudistettu Disney-satujen prinsessamaailmojen tyyliin viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

Disneylle tyypilliseen tapaan hotellikokemuksesta on pyritty rakentamaan mahdollisimman immersiivinen ja elämyksellinen. Koko hotellin kantavana teemana ovat satujen kuninkaalliset.
Frozen, Tuhkimo, Lumikki ja muut sankarittaret ovat kukin saaneet omat nimikkohuoneensa – myös prinsseille löytyy omansa.

Myös hotellin ravintolat The Royal Banquet ja La Table de Lumière viihdeohjelmineen seuraavat uskollisesti samaa linjaa.

Disneyland Hotel työllistää kaikkiaan yli 800 ammattilaista.

Euroopan suurin teemapuisto

Lippulaivahotellin uudistukset ovat osa Pariisin Disneylandin jo vuonan 2012 alkaneita mittavia uudistuksia. Resortin kahdeksasta hotellista jokaisella on oma kantava teemansa ja kohderyhmänsä. Viiden tähden Disneyland Hotel työllistää kaikkiaan 800 ”cast memberiä”, kuten Disney-maailmassa henkilökuntaa kutsutaan.

Euro Disney -nimellä vuonna 1992 perustettu teemapuisto ja lomakeskus Marne-la-Valléessa Pariisin itäpuolella koostuu Park Disneylandista ja Walt Disney Studios Parkista, joiden yhteenlaskettu kävijämäärä vuonna 2022 oli 15,3 miljoonaa. Vuoden 2023 lukuja ei ole vielä julkaistu.

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X