Hyppää sisältöön
· Leena

GBT yhdisti NDC-sisältöä palveluihinsa

American Express Global Business Travel (GBT) ilmoittaa olevansa ensimmäinen liikematkatoimisto maailmassa, joka on yhdistänyt NDC (New Distribution Capability) -sisällön kansainvälisten jakelukanavien kautta online-varauspalveluunsa.

Tuoreimmassa Neo ™ -online-varauspalvelun versiopäivityksessä palvelu kytkeytyi Amadeus NDC-X- ja Sabren Beyond NDC -tarjontaan GBT:n oman tarjonta-alustan, Supply Management Platformin (SMP) kautta. Yhteistyö Travelportin tarjonnan sisällyttämiseksi on käynnissä.

Samalla GBT otti käyttöön Routehappy-tuotetietopalvelun Neoon. Palvelun ansiosta varaajat näkevät nyt entistä tarkemmin, mitä kaikkea lentohintaan sisältyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä palvelu antaa lisätietoa liikennöivästä konetyypistä, esim. wifi-saatavuudesta, ruokavaihtoehdoista ja jalkatilasta. Seuraavassa vaiheessa mukaan tulevat erilaiset lipputyyppiin sisältyvät lisäpalvelut, esimerkiksi lounge-pääsy ja ylimääräinen matkatavara.

Viime elokuussa GBT teki ensimmäiset NDC-varaukset American Airlinesille Amadeuksen sovellusrajapinnan kautta.. GBT on tehnyt testivarauksia myös Sabren ja Travelportin kautta.

GBT on ehdottanut tarjonta-alustaansa SMP:tä integroitavaksi myös online-kumppaneilleen voidakseen tarjota samalaisia NDC- ja Routehappy-palveluita muita kuin Neoa käyttäville asiakkailleen.

GBT tekee tällä hetkellä yhteistyötä uusien jakelukanava-aloitteiden suhteen mm. American Airlinesin, Unitedin, Deltan, Air France-KLM:n, International Airlines Groupin (IAG), Qantasin ja monen muun yhtiön kanssa. Vaikka yhteistyö liikematkatoimistojen, lentoyhtiöiden ja jakelukanavien välillä on jo osoittautunut asiakkaille lisäarvoa tuottavaksi, jotkut lentoyhtiöt jatkavat mieluummin yksinäistä työtään, mikä johtaa pikemminkin sisällön rajaamiseen, hintakorotuksiin ja läpinäkyvyyden puutteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoa https://www.amexglobalbusinesstravel.com/corporate-travel-services/online-travel-booking/

 

Lähde: American Express GBT

Leena