Hyppää sisältöön
ITB Berlin 2024
· Riikka Krenn

ITB Berlin on täällä taas tuhannen näytteilleasettajan voimin

Messe Berlin täyttyy kansainvälisistä vieraista, kun odotettu ITB kokoaa jälleen matkailuväen yhteen.

Maailman suurimmat matkailun ammattilaismessut tuovat Berliinin messukeskukseen tällä viikolla noin tuhat näytteilleasettajaa kaikkialta maailmasta. ITB Berlinissä 5.-7.3.2024 on edustettuna kaikkiaan 168 eri maata.

Pandemiavuodet ovat jättäneet jälkensä myös ITB:hen: vuonna 2020 ITB peruttiin kokonaan ja vuosina 2021 ja 2022 se järjestettiin virtuaalitapahtumana. Vuosi sitten palattiin jälleen live-messuihin ja toipuminen vaikeista vuosista näyttää olevan hyvässä vauhdissa. Tänä vuonna paikalle odotetaan jälleen jopa 160 000 ammattilaiskävijää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Messujen partnerimaana toimii Oman, jonka matkailutarjonta on näyttävästi esillä. ITB ei keskity pelkkään kohdemarkkinointiin, vaan esillä ovat matkailualan eri teemat hyvin kattavalla skaalalla: lentoyhtiöt, risteilyt, hotellit, matkailuteknologia, MICE-toimijat ja niin edelleen.

Seminaarien ja paneelikeskustelujen tärkeinä teemoina esiin nousevat matkailualan murros, ilmastoasiat, tekoäly sekä matkailun vastuullisuus ja inklusiivisuus.

Kuva: ITB Berlin

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.