Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Peru toi Pisco Sour’n Helsingin syksyyn

Harmaana marraskuisena iltana Helsingin matkailuväki sai eksoottisen tervehdyksen Perusta. Tilaisuus poikkesi pirteällä tavalla totutusta. Kohde-esittelyjen sijaan teemana oli Perun kansallisjuoma Pisco Sour ja paikalliset herkut. Suurlähettiläs Eric Anderson toivotti vieraat tervetulleeksi ja johdatteli illan aiheeseen.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Talven suosikkidrinkin resepti tulee tässä:
tarvitset yhden kananmunan valkuaisen, reilun desilitran piscoa, hieman sokeria, lorauksen vastapuristettua lime mehua ja 4–10 jääpalaa. Kaada kaikki aineet tehosekoittimeen ja pyöräytä ainekset sekaisin. Kaada laseihin ja tipauta päälle pari tippaa angosturaa.
Nauti!

 

Teppo Viiperi
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.