Peru toi Pisco Sour’n Helsingin syksyyn

Harmaana marraskuisena iltana Helsingin matkailuväki sai eksoottisen tervehdyksen Perusta. Tilaisuus poikkesi pirteällä tavalla totutusta. Kohde-esittelyjen sijaan teemana oli Perun kansallisjuoma Pisco Sour ja paikalliset herkut. Suurlähettiläs Eric Anderson toivotti vieraat tervetulleeksi ja johdatteli illan aiheeseen.

 

Talven suosikkidrinkin resepti tulee tässä:
tarvitset yhden kananmunan valkuaisen, reilun desilitran piscoa, hieman sokeria, lorauksen vastapuristettua lime mehua ja 4–10 jääpalaa. Kaada kaikki aineet tehosekoittimeen ja pyöräytä ainekset sekaisin. Kaada laseihin ja tipauta päälle pari tippaa angosturaa.
Nauti!

 

Teppo Viiperi

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X