Hyppää sisältöön
Scandic Go Oulu, havainnekuva
· Ikkunapaikka

Scandic Go -hotelli Ouluun

Uusi Scandic Go -hotelli avataan Oulun torin laidalle vuoden 2025 lopulla.

Scandic on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen SRV:n kanssa uudesta Scandic Go -hotellista Oulun ydinkeskustassa.

Edullisen majoituksen kysyntä kasvussa

Uusi Scandic Go sijaitsee Oulun ydinkeskustassa kauppatorin laidalla kauppahallin naapurissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellialan economy-segmentti on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja sen odotetaan laajenevan entisestään. Kasvua tuovat muuttuneet matkailutottumukset sekä taloudellinen tilanne. Scandic Go:ssa matkailijoita houkuttelevat hyvä hinta, viihtyisä design, vaivattomat palveluratkaisut sekä kellon ympäri saatavilla oleva aamiainen ja lämpimät ateriat.

“Oulu on alueen yritystoiminnan ja turismin keskus. Uusi hotelli on osa Suomen kasvustrategiaamme ja Scandic Go -hotellin myötä vahvistamme asemaamme alueella. Vastaamme myös markkinakysyntään ja täytämme tyhjiötä tällä nopeasti kasvavalla markkinalla. Yhdessä SRV:n kanssa luomme lisää kannustimia vierailla ja tutkia pohjoista Suomea”, kertoo Scandicin maajohtaja Laura Tarkka.

Oulu valmistautuu kulttuuripääkaupunkivuoteen

Uusi hotelli tulee saamaan Joutsenmerkin avaamisen jälkeen.

“Elinkaariviisas rakentaminen ja sen vaikutukset paitsi ympäristöön, myös ihmisten hyvinvointiin ja taloudelliseen arvoon ovat yhä merkityksellisempiä rakentamisessa. Tavoitteena on, että hotelli valmistuu sopivasti Oulun isoja tapahtumia varten, kuten esimerkiksi Euroopan kulttuuripääkaupunki -vuodeksi vuonna 2026. Vastaamme näin Oulun hotellimarkkinan kysyntään yhdessä Scandicin kanssa kehittäessämme rakennuksesta keskeisen ja tärkeän matkailua ja liike-elämää tukevan keskuksen”, sanoo SRV:n strategisen hankekehityksen johtaja Hannu Lokka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rakennuksen suunnittelun tavoitteena on LEED Platinum -taso (Leadership in Energy and Environmental Design, kansainvälisesti tunnustetuin sertifiointijärjestelmä). Sertifioinnin tarkoituksena on tarjota riippumaton kiinteistön ympäristöarviointi vieraille, yhteisölle ja sidosryhmille. Sertifiointijärjestelmä arvioi useita tärkeitä vastuullisuuden osa-alueita, kuten biodiversiteettiä, vedenkulutusta, energia- ja resurssitehokkuutta sekä sisätilojen hyvää päivänvalo-, ilma- ja ääniympäristöä.

Avaaminen vahvistaa Scandicin läsnäoloa Oulun hotellimarkkinoilla. Scandic Go:n avaamiseen jälkeen Scandic operoi 565 huonetta kaupungin kolmessa hotellissa.

Lähde ja kuva: Scandic Hotels

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.