Hyppää sisältöön
Scandic Kuopio
· Ikkunapaikka

Scandic Kuopio uudistuu

Scandic Kuopio -hotellissa uusitaan tämän kevään ja tulevan kesän aikana osa huoneista sekä hotellin allasosasto.

Huoneuudistus etenee vaiheittain ja ensimmäisiin uusittuihin huoneisiin pääsee majoittumaan huhtikuun puolivälin jälkeen. Uusittu allasosasto saadaan käyttöön parhaimmaksi kesäsesongiksi.

Kallaveden maisemissa ja Väinölänniemen virkistysalueen vieressä sijaitseva hotelli tarjoaa lomakohdemaista tunnelmaa. 36 uusittavaa huonetta sijaitsevat hotellin järven puolella upeilla näköaloilla, jotka innostivat valitsemaan uudistuksen värimaailman. Vihreäsävyiset huoneet uusitaan Scandic Room Collection -huonekonseptin mukaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Allasosastoon luotiin tunnelmaa, jossa ranta-alue jatkuu sisätiloihin. Väri- ja laattavalinnoilla tuodaan luonnonläheiset kallion, hiekan ja veden sävyt allasalueelle. Hotellin saunat ja pesutilat uusittiin vuonna 2020. Saunan lauteissa käytettiin laadukasta ja kestävää noin 400 vuotta vanhaa kelohonkaa. Suihkutiloissa on vaaleanharmaan kalanruotokaakelointi ja talon henkeen hyvin sopivat messinkiset suihkut. Suomalaiset Harvia Legend -kiukaat takaavat pehmeät löylyt ja Kastee-ilmankostutusjärjestelmä sopivan kosteuden koko saunomisajaksi.

Scandic Kuopion uudistukset jatkavat vuonna 2014 aloitettuja muutostöitä, jolloin hotellin 101 huonetta uusittiin. Aula ja ravintola uudistettiin vuonna 2019 sekä saunat ja pesuhuoneet vuonna 2020.

Lähde: Kuopio-Tahko Markkinointi

Ikkunapaikka
Ikkunapaikka

Uutisvinkit ja palaute Ikkunapaikan toimitukselle: mail@ikkunapaikka.fi.