Hyppää sisältöön
Sokos Hotel Bomban superior-huone
· Riikka Krenn

Sokos Hotel Bomban 92-huoneinen uudisosa avautuu juhannuksena

Hotellin uudistusten lisäksi myös Bomban aktiviteettitarjonta kasvaa uuden elämyspalveluyrityksen myötä.

Sokos Hotel Bomban uusien huoneiden erikoisuutena tulevat olemaan lattiasta kattoon ulottuvat maisemaikkunat, joista avautuu upea näkymä Pielisen alati vaihtuvaan järvimaisemaan. Ylimmän kerroksen huoneissa on myös oma parveke.

Useita huonetyyppejä uudisosaan

Uudisosaan tulee niin Standard-, Superior- ja perhehuoneita kuin saunallisia sviittejä. Uudet huoneet huokuvat valoa ja luonnonläheistä tunnelmaa, alueen luontoa esitellään myös paikallisten valokuvataiteilijoiden kuvin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ennestään Break Sokos Hotel Bombalta löytyy 109 huonetta ja majoitusmahdollisuus karjalaiskylän perinteikkäissä hirsitaloissa.

Elämyspalveluyritys aloittaa

Tästä kesästä alkaen vieraille on tarjolla myös monipuolisia aktiviteetteja, kun Bomballa avautuu oma elämyspalveluyritys. Tiedossa on alueen ainutlaatuisessa luonnossa tapahtuvia laadukkaita ohjelmia ja runsas valikoima vuokrattavia välineitä kanooteista kalastusvälineisiin ja pyöristä sähköskoottereihin. Kesän viikko-ohjelmat, kuten sähköpyöräretket ja SUP-lautailu, toteutetaan takuulähtöinä. Hotellin yhteyteen avautuu lisäksi oma kauneushoitola sekä parturi-kampaamo.

Uudet palvelut täydentävät Bomban olemassa olevaa tarjontaa. Kalevalaista mystiikkaa henkivän Spa Bomban allasosastolla kylvetään kuuma-, kylmä- ja porealtaissa. Ulkoaltaissa pohjoiskarjalainen luonto avautuu kuin syliin. Saunamaailmassa nautitaan saunojen lämmöstä sekä uniikista tunnelmasta.

Bomban alue henkii karjalaista rakennusarkkitehtuuria jokaista hirttään myöten, keskipisteenä Bomban talo ravintoloineen, puoteineen ja näyttelyineen. Lomakaudella Bomban talolla järjestetään myös suosittuja karjalanpiirakkapajoja ja Valamon viinien viinipruuveja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.