Hyppää sisältöön
Phuket, Thaimaa
· Riikka Krenn

The White Lotus Thaimaassa – syntyykö kuvauspaikoille ryntäys?

Kriitikoiden ylistämän The White Lotus -televisiosarjan kolmas tuotantokausi kuvataan Thaimaassa. Sarjan kuvauspaikoille odotetaan kasvavaa matkailukiinnostusta.

Thaimaan matkailuviranomaiset ovat julkistaneet, että suositun HBO:n The White Lotus -sarjan kolmas tuotantokausi kuvataan Phuketissa, Bangkokissa ja Koh Samuilla.

Suosikkisarjat vaikuttavat matkakohteen valintaan

Nyt Phuketissa, Koh Samuilla ja Bangkokissa matkustaessa kannattaakin jo katsella sillä silmällä ympärilleen, ennen kuin kausi ilmestyy ja kuvauskohteisiin kiinnostusta luova The White Lotus -ilmiö pääsee valloilleen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Meille on kunnia, että maamme on valittu kauan odotetun kolmannen tuotantokauden kuvauspaikaksi. Thaimaan eksoottinen luonnonkauneus, rikas historia ja monipuoliset maisemat tarjoavat täydelliset puitteet sarjalle. Voimme esitellä sen kautta kiehtovaa kulttuuriamme, upeaa ruokakulttuuriamme, huippuluokan hyvinvointipalveluitamme ja ylellisiä elämyksiämme, sekä ennen kaikkea ihmisiämme ja thaimaalaista vieraanvaraisuutta. Thaimaata on pitkään pidetty yhtenä maailman suosituimmista kuvauspaikoista”, kertoo Ms. Thapanee Kiatphaibool, Tourism Authority of Thailandin (TAT) johtaja.

Suomesta matkoja Thaimaan kohteisiin järjestää esimerkiksi TUI, jossa vastaava kuvauspaikkoihin kohdistuva ilmiö on havaittu jo aiemmin.

“Kun The White Lotus -televisiosarjan toinen kausi oli ilmestynyt, näimme selkeästi kuinka Sisilian ja varsinkin siellä Taorminan lomien kysyntä kasvoi huomattavasti. Uskomme, että näemme saman kiinnostuksen Thaimaan kohteissa, kun kolmas tuotantokausi vuonna 2025 ilmestyy”, sanoo TUI Finlandin viestintäpäällikkö Laura Aaltonen.

Lähde ja kuva: TUI

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.