Hyppää sisältöön
GLO Hotel Airport
· Riikka Krenn

Glo Hotel Airport saa uuden nimen ja brändin

Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitseva Strawberry-konsernin Glo Hotel Airport vaihtaa nimeään.

Lentoaseman Glo-hotelli uudelleenbrändätään Strawberryn omistaman Comfort Hotel -ketjun Comfort Xpress -kategorian mukaisesti ja se tulee jatkossa kantamaan nimeä Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal.

Täsmäpalvelut lentomatkustajille

Comfort Xpress -hotellit ovat “maksa vain siitä, mitä tarvitset” -periaatteella toimivia edulliseen hintaan panostavia hotelleja, joiden palvelut ovat erittäin karsittuja. Glo Hotel Airport, tuleva Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal, sijaitsee uuden nimensä mukaisesti suoraan lentoaseman terminaalissa. Se palvelee ensisijaisesti lähteviä ja saapuvia lentomatkustajia, joiden tyypillinen tarve on vain nopea ja helppo yöpyminen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Uusi nimi tulee käyttöön kesäkuussa. Hotelli brändätään uudelleen, mutta vieraille palvelut eivät muutu suuresti. Esimerkiksi aamiainen ei ole tähänkään mennessä kuulunut tarjontaan”, kertoo Strawberryn Suomen maajohtaja Erika Ehrnrooth.

Strawberry hakee vahvaa kasvua Suomessa

Norjalaisomisteinen Strawberry-konserni kasvaa vahvasti Suomen markkinoilla. Glo Hotel Airportin uudelleenbrändäys on osa Strawberryn laajentumista ja uudelleenjärjestelyjä Suomessa.

Helsingin keskustan Glo-hotelli Kluuvikadulla uudistui jo keväällä, ja remontin jälkeen se avattiin huhtikuussa Hobo Helsinki -nimellä.

Kesäkuussa Helsinki-Vantaalle avautuu kaksi täysin uutta hotellia, Clarion Hotel Helsinki Airport ja Comfort Hotel Helsinki Airport, jotka tuovat alueelle lisä kapasiteettia yhteensä jopa 716 hotellihuoneen verran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Helsinki-Vantaan uudet hotellit valmistuvat hyvää vauhtia. Työmaalla on pysytty aikatauluissa”, kertoo Ehrnrooth.

Myös Turussa on meneillään mittava hotelliprojekti, joka tuo kaupunkiin vuonna 2028 avautuvan täysin uuden kokoushotellin osana laajaa Ratapiha Areenan kehitystä.

Kuva: GLO Hotels

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa alan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä. Kokenut matkailutoimittaja ja verkkomedian tekijä.