Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Cha Cha Cháta Los Angelesissa

Los Angelesin Cha Cha Chá tarjoaa Käärijän vihreää, nimittäin avokadoa ja jalopenoja.
Kyseessä on näet suosittu meksikolainen ravintola, jonka listalta löytyy sopivan ärjyt chachachá-maut. Ravintola löytyy Los Angelesin Art Districiltä, josta on tullut suosittu alue katutaiteen ja street foodin ystäville.

Toinen Los Angelesin nouseva alue on Vinyl District, missä vaalitaan Hollywoodin historiaa. Alueelle on noussut uusia hotelleja, ravintoloita ja yökerhoja sekä kattobaareja, kuten levytysstudiosta baariksi muutettu Grandmaster Recorders.

Los Angelesissa juhlitaan tänä vuonna pariakin 100-vuotispäivää. Kuuluisa Hollywood-merkki täyttää sata vuotta samoin kuin Warner Bros Studios. Lue tästä vinkit, mistä pääset parhaisiin Hollywood-kyltti paikkoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Los Angeles ylpeilee olevansa taiteen ystävien kehto. Kaupungissa on enemmän museoita kuin missään muussa yhdysvaltalaisessa kaupungissa.

Los Angelesissa pääsee myös herkuttelemaan. Täällä on peräti 26 Michelin-tähtiravintolaa.

Ensi vuonna lentokentältä keskustaan pääsee entistä helpommin, kun sinne avataan light rail -yhteys.

Suurin Amerikka-myyjien ja -ostajien tapahtuma, IPW, järjestetään ensi toukokuussa Los Angelesissa. Se tuo paikalla lähes 6000 matkailualan osaajaa nelipäiväisille messuilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 2026 Los Angeles isännöi FIFAa ja vuonna 2028 Los Angeles on kesäolympialaisten pitopaikka.

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.